Webfejlesztés, webalkalmazások

Cégünk kiemelt fontosságú tevékenysége a weboldalak tervezése, elkészítése és az ehhez kapcsolodó tanácsadás. Munkákat természetesen legjobban referenciáinkon keresztül ismerheti meg.

Mivel a weboldal az egyik legolcsóbb hirdetési forma, a leggazdaságosabb megjelenési lehetőség, ezért célunk, hogy Önnek a lehető legjobbat adjuk, elérhető áron. Éppen ezért az előzetes igények felmérése után díjmentes, személyre szabott ajánlatot készítünk, melyben pontosan részletezzük munkánkhoz  felhasznált időt és ennek költségét, így pontosan tudhatja melyik funkció pontosan mennyibe kerül.

Egyformán fontosnak találjuk a designt és a kezelhetőséget, ezért tervezésnél szem előtt tartjuk kívánságait, valamint a folyamatosan változó felhasználói szokásokat. Olyan weboldalakat próbálunk készíteni, melyek jól használhatók, egyértelműen működnek és hibáktól mentesek.

Mivel a lehető legjobbat szeretnénk nyújtani ügyfeleniknek, ezért létrehoztuk saját fejlesztésű CMS azaz tartalom kezelő rendszerünket, melyet könnyedén az Ön igényeire szabunk, így minden szakmai képzettség nélkül percek alatt tartalommal töltheti meg weboldalát.

Nem csak arról gondoskodunk, hogy weboldala elkészüljön, hanem teszünk arról is hogy könnyedén látogatókat és potenciális vevőket szerezhessen és a legfontosabb, hogy megtalálják weboldalát az érdeklődők. Sokakkal ellentétben nem a weboldal elkészítése után próbálunk Önre tukmálni keresőoptimalizálást és hasonló varázsszavakat. Weboldalat eleve úgy készítjük el, hogy az idő elteltével automatikusan jó találati poziciókat érhet el a keresőkben.

Egy weboldal csak akkor képvisel értéket, ha nem csak szép, de hasznos is. Ezért - amennyiben igényli - szövegíróink segítenek Önnek a weboldal szövegeinek megírásában.

Bookmark and Share

Hírcsatorna

RSS csatorna